Openstaande vragen, wensen, ideeën, antwoorden:

 • komen er in de parkeergarage parkeerplaatsen met aansluitingen voor electrische auto's?
 • Hoe reinig ik het Franke roestvrijstalen aanrechtblad?
  Gewoon, met water en daarna het aanrechtblad droogwrijven met een zachte doek.
  Voor een grondige reinigingsbeurt kan je een vloeibaar schuurmiddel (vb. Cif) gebruiken. Het vloeibaar schuurmiddel opbrengen met een beetje water, met een schuursponsje het aanrechtblad schoonmaken. Daarna met water de zeepresten afnemen en het aanrechtblad droogwrijven met een droge doek.
 • Hoe stel ik het volume en de oproeptonen in van de Atlantico intercom?
  Instellen volume van de intercom:
  Het volume van de oproep is in te stellen door de deurontgrendeltoets in te drukken èn ingedrukt te houden. Druk daarna steeds op toets T2, voor een van de drie mogelijkheden: hard, zacht of uit. Als het volume uitgeschakeld is, knippert de led.
  Instellen oproeptoon (hal) van de intercom:
  De oproeptoon (bij de ingang van de flat) is in te stellen door toets T3 in te drukken èn ingedrukt te houden. Druk daarna steeds op toets T2 voor een van de vijf verschillende oproeptonen.
  Instellen oproeptoon (voordeur) van de intercom:
  De oproeptoon (bij de voordeur op de etage) is in te stellen door toets T3 in te drukken èn ingedrukt te houden. Druk daarna steeds op toets T1 voor een van de vijf verschillende oproeptonen.
  Automatische deurontgrendeling
  De automatische deurontgrendeling kan aan of uit gezet worden door toets T3 in te drukken èn ingedrukt te houden. Door daarna op de deurontgrendeltoets te drukken wordt deze deurontgrendeling aan of uit gezet. Als deze aan staat, knippert de led.

Er is een standaard Bruynzeel keukenblok geplaatst. Hierin kan een ATAG VA6111LT vaatwasmachine worden geplaatst voor €1027,00 (aanbieding geldt t/m 31 december 2011).
In de badkamer is een 230volt-aansluiting, voor aansluiten elektrische tandenborstel, scheerapparaat, tondeuse.
Er kan een Novellini Lunes A90 douchecabine worden geplaatst voor €545,00 inclusief plaatsing en BTW
Er kan parket, laminaat of linoleum worden gelegd als er een dempende ondergrond, die aan de 10dB-norm voldoet, wordt gebruikt zoals vb. Jumpax System.

Als je een ter zake doende vraag of antwoord hebt of ideeën over vb. een La Liberté-bewonerscomité (La Libercomité), stuur die naar het e-mailadres hiernaast (vervang AT door @).